Dersom et menneske oppdager sin egen verdi - kan det skje revolusjoner!'
 
Alle mennesker er gode og verdifulle. Problemet er bare at vi ikke alltid selv er klar over dette. Ved å oppdage vår egen verdi, velge å være lojale mot oss selv og våre verdier, så legger vi grunnmuren for vår egen positive vekst og utvikling.
 
 
Vi tilbringer tjuefire timer i døgnet med oss selv. Er det ikke på tide å ta et valg om vi skal være vår egen sjefskritiker, eller vår egen sjefssupporter? Hvis ikke relasjonen med oss selv er god, vil vi bruke energien vår feil. Dette vil gå utover kvaliteten i det vi gjør. Vårt forhold til oss selv påvirker kvaliteten i alt vi gjør - så la oss sørge for å bli mest mulig glad i oss selv, kjenne vår egen verdi mest mulig - for at vi skal bli mest mulig inspirerte, motiverte og lykkelige mennesker.
 
 
Innerst inne vil vi alle være positive og glade mennesker. Når vi lever i takt med våre verdier og er i balanse med oss selv, føles dette ekte og godt. Jeg vil være med å skape en verden der mennesker har gode følelser, tar ansvar for sine egne liv og er gledesspredende solstråler!
 
En "solstråle" er en som ....